zondag 24 januari 2016

Manieren om een hangslot te openen
Wanneer je op zoek bent naar manieren om een hangslot openen. Dan zijn er verschillende methodes die kunt gebruiken om dit voor elkaar te krijgen.

Een aantal van deze methodes staan omschreven op deze pagina. Één daarvan is het handmatig lockpicken van het slot. Dit is de methode waar ik wat meer uitleg over wil geven. Omdat deze in mijn ervaring de meest praktische is.Deze methode kun je namelijk ook toepassen op andere soorten sloten een is dus niet gebonden aan hangsloten. Vrijwel elk slot die gebruik maakt van pinnetjes kun je met deze methode openen.


Geen criminaliteit!


Allereerst wil ik graag even goed duidelijk maken dat je deze methodes niet mag toepassen op sloten die niet van jou zijn. Wanneer je dit wel doet dan ben je strafbaar tenzij je duidelijk toestemming hebt gevraagd aan de eigenaar van het slot. Dit spreekt misschien voor zich maar ik wil het nog eventjes duidelijk vermelden voordat ik begin met het uitleggen van deze techniek.


Lockpicking Methode


Lockpicking is een methode om een slot te openen zonder dat daarbij de sleutel aan te pas komt. Het enige dat je nodig hebt is een slot en een lockpick setje. Een lockpickset bestaat uit twee delen: de lockpick en de spanner.

Om te beginnen plaats je de spanner in het slot en brengen en lichte draaiende kracht uit op het slot. Vervolgens kun je met de lockpick de pinnetjes naar de juiste positie brengen. In het begin zul je nog niet precies weten wat je doet. Maar naarmate je meer oefent weet je hoe je moet bewegen om het slot toch open te krijgen. Veel succes en veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten